Locale Altele
Joi, 28 Mai 2020
Joi, 28 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bătrānă tālhărită īn propria locuință
Poliția Satu Mare  - Vineri, 8 Aprilie 2011
Īn noaptea de 04/05.04.2011, īntre orele 21,00-22,00, două persoane au pătruns prin forțarea ușii de acces īn locuința Cătălinei B., de 75 de ani, din Eriu Sāncrai, pe care au lovit-o cu pumnii, solicitāndu-i să le dea banii, după care au părăsit locuința sustrăgānd două telefoane mobile. Victima a fost transportată la Spitalul Orășenesc Carei. Prejudiciul īn valoare de 420 lei a fost recuperat.

Īn urma activităţilor specifice desfăşurate de către ofiţerii Biroului de Poliţie Rurală din cadrul Poliției Muncipiului Carei şi lucrători ai posturilor de poliție comunală arondate, au fost identificaţi autorii unei tālhăriei, aceștia fiindD. Romeo, de 28 ani, domiciliat īn oraşul Tăşnad, şi D. Bobi de 18 ani din Eriu Sāncrai, comuna Craidorolț.

D. Romeo este cercetat īn stare de reţinere pentru săvārşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tālhărie, fiind introdus īn Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, urmānd să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. D. Bobi este cercetat īn stare de libertate pentru săvārşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tālhărie.
1408 vizite
Distribuie pe