Locale Altele
Luni, 21 Octombrie 2019
Luni, 21 Oct 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bătrână tâlhărită în propria locuință
Poliția Satu Mare  - Vineri, 8 Aprilie 2011
În noaptea de 04/05.04.2011, între orele 21,00-22,00, două persoane au pătruns prin forțarea ușii de acces în locuința Cătălinei B., de 75 de ani, din Eriu Sâncrai, pe care au lovit-o cu pumnii, solicitându-i să le dea banii, după care au părăsit locuința sustrăgând două telefoane mobile. Victima a fost transportată la Spitalul Orășenesc Carei. Prejudiciul în valoare de 420 lei a fost recuperat.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de către ofiţerii Biroului de Poliţie Rurală din cadrul Poliției Muncipiului Carei şi lucrători ai posturilor de poliție comunală arondate, au fost identificaţi autorii unei tâlhăriei, aceștia fiindD. Romeo, de 28 ani, domiciliat în oraşul Tăşnad, şi D. Bobi de 18 ani din Eriu Sâncrai, comuna Craidorolț.

D. Romeo este cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tâlhărie, fiind introdus în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. D. Bobi este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tâlhărie.
1328 vizite
Distribuie pe