Locale Altele
Duminica, 17 Ianuarie 2021
Dum, 17 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei afro-asiatici reţinuţi la frontiera cu Ungaria
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Marti, 12 Aprilie 2011
Trei cetăţeni afro-asiatici au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră sătmăreni în momentul în care încercau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria. Din primele verificări s-a constatat că au vârste cuprinse între 22 şi 40 de ani şi sunt din Camerun, Nigeria şi Gambia. Cei trei intenţionau să ajungă într-o ţară din vestul Europei în speranţa că-şi vor găsi un loc de muncă.

Duminică, 10 aprilie,în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Detaşamentului Sprijin Operativ al IJPF Satu Mare şi cei de la Sectorul P.F. Berveni au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale. În jurul orei 23.15, la marginea localităţii Oar, lucrătorii noştri au observat trei persoane de origine afro-asiatică. Acestea se îndreptau, pe jos, spre frontiera cu Ungaria, cu intenţia de a trece ilegal pe teritoriul statului vecin.

Persoanele au fost aduse la sediul IJPF Satu Mare pentru cercetări. Cei trei intenţionau să ajungă într-o ţară din vestul Europei în speranţa că-şi vor găsi un loc de muncă şi-şi vor asigura astfel un trai decent.

Cum însă nu erau în posesia unei vize valabile care să le permită să iasă legal din România, intenţionau să treacă ilegal, pe frontiera verde, din România în Ungaria.

Cetăţenii sunt cercetaţi acum, în stare de libertate, pentru tentativă la ieşirea din ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat.
1027 vizite
Distribuie pe