Locale Altele
Marti, 7 Aprilie 2020
Marti, 7 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Două maşini furate din străinătate, depistate la Satu Mare
Poliţia de Frontieră  - Miercuri, 13 Aprilie 2011

Două autovehicule ce figurează ca fiind furate din străinătate au fost descoperite de poliţiştii de frontieră sătmăreni. Acţiunea s-a desfăşurat în cooperare cu ofiţeri DGIPI.


 

Marţi, poliţiştii de frontieră sătmăreni au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autovehicule furate, acţiune la care au participat şi ofiţeri din cadrul DGIPI.

 

Astfel, în cadrul acţiunii, în jurul orei 13.30, pe o stradă din municipiul Satu Mare a fost oprit pentru control un autoturism marca Seat Leon, înmatriculat în Satu Mare. Maşina, proprietatea unui sătmărean, era condusă de o altă persoană.

 

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Ungaria în cursul acestui an. Proprietarul autovehiculului susţine că a cumpărat maşina cu puţin timp în urmă de la un alt sătmărean contra sumei de 10.000 euro.


 

În jurul orei 16.00, tot în municipiul Satu Mare, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control un autovehicul Volkswagen Touareg, pe care erau aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare de Satu Mare. Maşina se află în proprietatea unei societăţi comerciale din judeţul nostru şi era condusă de un sătmărean.
 

 

La verificarea efectuată de către poliţiştii de frontieră s-a constatat că autovehiculul figurează ca fiind furat din Italia în cursul acestui an. Cel aflat la volanul maşinii a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că maşina ar fi fost furată.


 

În ambele cazuri au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt. Cele două autovehicule, în valoare totală de aproximativ 30.000 euro, au fost indisponibilizate la sediul IJPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

1118 vizite
Distribuie pe