Locale Altele
Vineri, 3 Aprilie 2020
Vin, 3 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Şapte utilaje furate din Italia, descoperite la Petea
Poliţia de Frontieră  - Luni, 18 Aprilie 2011

Şapte utilaje care figurează ca fiind furate din Italia au fost descoperite în cursul zilei de luni  de poliţiştii de frontieră sătmăreni. Utilajele, în valoare de aproximativ 500.000 euro, au fost indisponibilizate la sediul S.P.F. Petea până la finalizarea cercetărilor şi identificarea tuturor persoanelor implicate în acest caz.


 

Astfel, în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în ţară Nelu M., 36 de ani, din Satu Mare, conducând un autotren înmatriculat în Satu Mare şi Ioan Aurel P., 45 de ani, din Baia Mare, care conducea un autocamion, şi acesta înmatriculat în Satu Mare. Cu cele două automarfare erau transportate două tractoare agricole marca New Holland, un excavator Casse şi două tractoare marca John Deere.

 

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară s-a constatat că toate cele cinci utilaje figurează ca fiind furate din Italia. Pentru cele două tractoare marca John Deere seriile de caroserie poasonate pe utilaje nu sunt identice cu cele trecute pe documentele de însoţire prezentate de şoferi la controlul de frontieră.

 

Într-un alt automarfar care s-a prezentat pentru a intra în România prin P.T.F. Petea, tot luni  dimineaţa, au fost descoperite alte două tractoare agricole marca John Deere, an de fabricaţie 2011, care figurează ca fiind furate din Italia.


 

Toate cele şapte vehicule – a căror valoare de catalog depăşeşte 500.000 euro - urmau să ajungă la o societate comercială din judeţul Satu Mare. Utilajele au fost indisponibilizate la sediul Sectorului P.F. Petea până la finalizarea cercetărilor şi identificarea tuturor persoanelor implicate în acest caz.

3904 vizite
Distribuie pe