Locale Altele
Sambata, 11 Iulie 2020
Sam, 11 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Braconaj pe râul Ier
Jandarmeria Satu Mare  - Marti, 31 Mai 2011

Jandarmii sătmăreni au fost sesizaţi luni, prin dispeceratul unităţii, să intervină pentru combaterea  braconajului piscicol pe râul Ier. Astfel, împreună cu un reprezentant al A.J.V.P.S. Carei, jandarmii au acţionat pe raza localităţii Dindeşti în scopul prevenirii şi combaterii braconajului piscicol.

 

Cu această ocazie au fost identificate un număr de 4 persoane care pescuiau în perioadă de prohibiţie, încălcând astfel prevederile O.U.G. 23/2008, privind  pescuitul şi acvacultura.

 

Au fost identificaţi pescuind în perioada de prohibiţie Attila B. în vârstă de 44 de ani din Andrid, A. B. în vârstă de 14 ani din Andrid, Sandor K. în vârstă de 24 de ani din Pir, Laszlo V. în vârstă de 20 de ani din Salacea, jud.Bihor.

 

Cei trei adulţi şi un minor braconau în polderul de acumulare al râului Ier cu ajutorul oboroburilor, confecţionate artizanal, având prinşi în momentul constatării:  11 buc. ştiucă,  22 buc. caras, 8 buc. puiet crap, 2 buc. somn, cantitatea totală fiind de 6,72 kg.

 

Aceştia au fost conduşi la sediul  Postului de Poliţie Andrid, unde li s-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj în scopuri comerciale. Acţiuni de acest gen vor continua până la terminarea perioadei de prohibiţie privind pescuitul.

899 vizite
Distribuie pe