Locale Altele
Luni, 19 Aprilie 2021
Luni, 19 Apr 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Strânsă de gât și lovită cu picioarele în spate de un coleg
Ioana Gavrău  - Luni, 6 Iunie 2011
O elevă de numai 11 ani a fost bătută crunt și băgată în spital după ce un coleg a agresat-o imediat după orele de curs. Fetița a fost diagnosticată cu traumatism toracic la nivelul coloanei cervicale, motiv pentru care a rămas internată la Chirurgie Infantilă. Poliția a deschis o anchetă pentru a vedea în ce circumstanțe s-a produs evenimentul.

Se pare că incidentul a avut loc vineri. Conform directorul adjunct al Școlii de Arte și Meserii din Bogdand, fetița s-a certat cu o altă colegă într-una dintre pauze.

Ulterior, după terminarea programului de curs, răfuiala a continuat, de data aceasta în apărarea celei de-a doua fetițe sărind un coleg.

Nu am fost la fața locului, doar am auzit. După orele de curs, fetița a fost lovită de un băiat. Profesorul de educație fizică a intervenit“, a spus Eva Bojan, directorul adjunc al școlii din Bogdand.

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian, starea generală a fetiței este bună.

Va fi externată peste două zile. Din câte am înțeles eu, a strâns-o de gât și a lovit-o cu picioarele în spate“, a spus Constantin Demian.

Poliția a deschis o anchetă în acest sens.
1201 vizite
Distribuie pe