Locale Altele
Marti, 7 Aprilie 2020
Marti, 7 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mercedez Benz furat din Spania, confiscat de polițiști
Poliția de Frontiera Satu Mare  - Miercuri, 15 Iunie 2011
Un sătmărean este cercetat de polițiștii de frontieră pentru că a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism ce figurează furat din Spania. Mașina a fost indisponibilizată la sediul IJPF Satu Mare, iar Ferenc Robert S. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

În cursul zilei de luni, polițiștii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracționalității Transfrontaliere al IJPF Satu Mare, împreună cu ofițeri din cadrul D.G.I.P.I, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate.

În cadrul acțiunii, în jurul orei 18.00, au oprit pentru control, în municipiul Satu Mare, un autoturism marca Mercedes Benz.

La volanul mașinii se afla Ferenc Robert S., în vârstă de 31 de ani, din municipiul Satu Mare.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Spania din anul 2009. Conducătorul auto a declarat că a cumpărat mașina contra sumei de 14.000 euro de la o persoană din București care s-a recomandat ca fiind împuternicit să vândă autovehiculul în numele unei societăți comerciale din capitală.


1167 vizite
Distribuie pe