Locale Altele
Luni, 18 Octombrie 2021
Luni, 18 Oct 2021
Droguri ușoare descoperite la Petea
Politia de Frontiera  - Marti, 28 Iunie 2011
Un gălățean este cercetat de polițiștii de frontieră sătmăreni după ce în mașina lui au fost descoperite tablete care au în compoziție substanțe incluse în categoria drogurilor de risc. Ciprian D. este cercetat pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept și tentativă la introducerea în țară de droguri de risc. Acesta a declarat că pastilele i-au fost recomandate de doctor.


Luni, 27 iunie a.c., în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară Ciprian D., 34 de ani, din Galați. Acesta conducea un autoturism marca Vauxhall, înmatriculat în Marea Britanie. Împreună cu el în mașină călătorea și Adrian B., 34 de ani, din Baia Mare.

În cooperare cu ofițeri DGIPI, polițiștii de frontieră sătmăreni care au efectuat, la intrarea în țară, controlul asupra mașinii au descoperit în cotiera autoturismului o cutie inscripționată “Buprenorphine” 8 miligrame sublingual tablets, în care era o folie cu patru tablete. Conform prospectului, tabletele respective au în compoziție substanța buprenorphine, substanță care figurează pe lista drogurilor de risc.


Conducătorul auto ar fi motivat posesia tabletelor respective prin faptul că acestea i-ar fi fost prescrise de către medici din Londra pentru a se trata de dependența de droguri. Însă nu a putut prezenta o rețetă care să ateste cele declarate de el.

Ciprian D. este cercetat pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept și tentativă la introducerea în țară de droguri de risc.
1759 vizite
Distribuie pe