Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Peste 1.600 pachete de țigări ascunse în mașina unei maramureșence
Poliția de Frontieră  - Joi, 30 Iunie 2011
Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit ascunse, sub portbagajul mașinii unei maramureșence, într-un locaş special amenajat, peste 1.600 pachete de țigări cu timbru fiscal românesc. Conducătoarea auto intenționa să transporte astfel ţigările până în Germania. Mariana P. a fost sancționată contravențional de către polițiștii de frontieră cu suma de 1.000 lei.


Miercuri, 29 iunie a.c., în jurul orei 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară Mariana P., în vârstă de 29 ani, domiciliată pe raza județului Maramureș. Tânăra conducea un autoturism marca Seat Toledo, înmatriculat în România. La controlul de frontieră efectuat pentru ieșirea din ţară, acționând în baza analizei de risc, lucrătorii noștri au efectuat un control amănunțit asupra mașinii.

Polițiștii de frontieră au descoperit astfel un locaș special amenajat sub portbagajul mașinii, în care se afla o mare cantitate de ţigări. Și la controlul bagajelor, lucrătorii noștri au mai descoperit, într-o geantă de voiaj și în buzunarele unui pantalon, câteva pachete de țigări. În total polițiștii de frontieră au scos din mașina tinerei 1.620 pachete de țigări de diferite mărci – Kent, Marlboro, Vogue – cu timbru fiscal românesc, în valoare totală de 18.635 lei.

Pentru aceste țigări conducătoarea auto nu a putut prezenta documente de proveniență, spunând doar că le-a cumpărat din diferite magazine.

Tânăra a declarat că în momentul în care a cumpărat mașina, aceasta avea deja locașul special amenajat. Conducătoarea auto a declarat că intenționa să ajungă în Germania cu marfa ascunsă astfel.
1266 vizite
Distribuie pe