Locale Altele
Duminica, 18 Aprilie 2021
Dum, 18 Apr 2021
Mercedes de 30.000 euro, descoperit la frontieră
Poliția de Frontieră  - Luni, 18 Iulie 2011
Polițiștii de frontieră cercetează un cetățean sârb care a fost depistat conducând un autotractor ce figurează ca furat din Sebia. Polițiștii de frontieră îl cercetează acum pe conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt, iar autotractorul, în valoare de aproximativ 30.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul IJPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.


La Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat pentru a ieși din țară cetățeanul sârb Milovan V., în vârstă de 45 de ani, conducând un autotractor marca Mercedes, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare de Serbia.

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, la controlul de frontieră lucrătorii noștri au constatat că mașina figurează ca fiind furată din Serbia de la începutul lunii iulie a.c.
Polițiștii de frontieră îl cercetează acum pe conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt, iar autotractorul, în valoare de aproximativ 30.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul IJPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.
1156 vizite
Distribuie pe