Locale Altele
Luni, 27 Ianuarie 2020
Luni, 27 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Și-a împușcat prietenul din greșeală
Poliția Satu Mare  - Vineri, 22 Iulie 2011
Un tânăr de 17 ani, din comuna Turulung este cercetat de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Satu Mare după ce, în timp ce încerca să împuşte nişte păsări, şi-a rănit prietenul de joacă, în vârstă de 13 ani. Cercetările în cauză continuă atât faţă de tânăr, cât şi faţă de tatăl acestuia. Arma a fost ridicată de poliţişti în vederea expertizării.

Poliţiştii sătmăreni efectuează cercetări faţă de I.P. de 17 ani, din Turulung, sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor şi vătămare corporală din culpă. În data de 19 iulie a.c., aflându-se la domiciliu cu C.D. de 13 ani, tânărul a manevrat incorect o armă, ocazie cu care şi-a împuşcat prietenul într-unul dintre degetele de la piciorul stâng.

Din verificările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că arma, o puşcă cu aer comprimat, aparţine tatălui suspectului, Ioan P. de 54 de ani, din Turulung şi nu a fost supusă autorizării.
Cercetările în cauză continuă atât faţă de tânăr, cât şi faţă de tatăl acestuia. Arma a fost ridicată de poliţişti în vederea expertizării.
754 vizite
Distribuie pe