Locale Altele
Duminica, 19 Ianuarie 2020
Dum, 19 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Jumătate de kilogram de aur confiscat la Carei
Poliţia Satu Mare  - Joi, 25 August 2011

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare de lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor și ai Gărzii Financiare Satu Mare, au desfășurat miercuri o acțiune preventiv-reactivă în sistem integrat, care a vizat controlul unui număr de zece societăți de bijuterii și amanet din municipiul Carei.

 

Scopul principal a fost prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, având ca ţintă modul de desfășurare a activităților în cadrul societăților de bijuterii și amanet, identificarea de bunuri susceptibile de a proveni din săvârșirea de infracțiuni și identificarea persoanelor care valorifică bijuterii.

 

În cadrul acţiunii au fost aplicate un număr de 5 amenzi contravenționale în valoare de 25.100 lei, au fost confiscate bijuterii din aur în cantitate totală de 489,06 grame, însumând valoarea de 64.484,85 lei. Totodată s-a confiscat suma de 1.571 lei provenită din valorificarea unor bijuterii a căror provenienţă nu a putut fi stabilită.

 

Cu ocazia acțiunii desfășurate, a fost identificat un suspect în cazul tâlhăriei comise în noaptea de 25 spre 26 august pe raza localităţii Tiream.

1007 vizite
Distribuie pe