Locale Altele
Luni, 3 August 2020
Luni, 3 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Îmbrăcăminte și încălțăminte sport contrafăcute
Poliția de Frontieră  - Luni, 19 Septembrie 2011
Încălțăminte și îmbrăcăminte sport, purtând mărcile “Adidas”, “Nike” și “Puma”, au descoperit polițiștii de frontieră în mașina unui tânăr din județul Satu Mare.Întreaga marfă a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor.


Sâmbătă, 18 septembrie , în jurul orei 09.00, polițiștii de frontieră sătmăreni au desfășurat o acțiune în cadrul căreia au oprit, pe strada N. Golescu din municipiu, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Satu Mare. Mașina era condusă de Marius C., 29 de ani, din județul Satu Mare.

În portbagajul autoturismului, colegii noștri au descoperit articole de îmbrăcăminte și încălțăminte purtând inscripțiile “Adidas”, “Nike” și “Puma”. În total, în mașină erau 15 perechi de încălțăminte sport, 24 de treninguri și 4 tricouri pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative.

Marius C. a declarat că a cumpărat marfa de la un complex comercial din București, contra sumei de 1.300 lei și intenționa să vândă articolele sportive în Piața de Vechituri din Satu Mare, necunoscând că produsele sunt contrafăcute.


Persoanei în cazuă i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Polițiștii de frontieră au ridicat marfa pentru continuarea cercetărilor.

1187 vizite
Distribuie pe