Locale Altele
Luni, 26 Octombrie 2020
Luni, 26 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei algerieni au vrut să iasă ilegal din România
Poliția de Frontieră  - Luni, 19 Septembrie 2011
Polițiștii de frontieră sătmăreni au reținut trei cetățeni algerieni care au încercat să iasă ilegal din România. Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 33 de ani. Aceștia au declarat că intenționau să ajungă într-o țară din vestul Europei și din acest motiv au încercat să treacă ilegal în Ungaria.


Duminică, 18 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Petea, aflați în misiune de supraveghere a frontierei de stat, au observat, într-un lan de porumb, la aproximativ 1.000 metri de linia de frontieră româno-maghiară, trei persoane care se întreptau pe jos spre teritoriul statului vecin. Lucrătorii IJPF au reținut persoanele în scuirt timp și le-au condus la sediul sectorului pentru verificări.

Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 33 de ani. Aceștia au declarat că intenționau să ajungă într-o țară din vestul Europei și din acest motiv au încercat să treacă ilegal în Ungaria. Acum cei trei sunt cercetați pentru tentativă la ieșirea din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

865 vizite
Distribuie pe