Locale Altele
Miercuri, 30 Septembrie 2020
Mie, 30 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
VIDEO Au violat o adolescentă şi sunt liberi
Ioana Gavrău, Florin Răchitan  - Vineri, 14 Octombrie 2011

Încă o glumă proastă din partea judecătorilor sătmăreni! Instanţa a lăsat în libertate patru tineri care au violat miercuri seara o adolescentă de 16 ani pe un câmp din zona Parcului Industrial Vetiş.
 
După ce fata a scăpat de ei, i-a reclamat la Poliţie, cei patru au fost prinşi repede şi prezentaţi joi seara la Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă, dar au primit doar interdicţie de a părăsi localitatea.

 

Unul dintre violatori este Rafael Bogdan, de 21 de ani, fiul unui traficant de ţigări, care se pare că a fost până nu demult prietenul victimei.

Ei formau un cuplu gen Bonnie&Clyde, fiind cunoscuţi mai ales pentru o tâlhărie pe care au făcut-o împreună într-un magazin de haine.

 

Se pare că relaţia „romantică” a eşuat, iar Rafael şi-a chemat trei prieteni „în ajutor”, pentru a-i da fetei o lecţie. Au dus-o cu forţa pe un teren viran de lângă Vetiş, au bătut-o crunt, apoi fiecare a făcut sex oral cu ea. Acum sunt cercetaţi în libertate pentru perversiuni sexuale cu o minoră.
4930 vizite
Distribuie pe