Locale Altele
Luni, 26 Octombrie 2020
Luni, 26 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Arestați pentru viol în grup
Ioana Gavrău  - Marti, 18 Octombrie 2011
Cei patru tineri care au violat o minoră de 16 ani în data de 13 octombrie au fost arestați marți după-amiază. Pe numele lor au fost emise mandate pentru 29 de zile, aceștia fiind acuzați de viol în grup. Măsura vine abia după 6 zile de la producerea incidentului. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă până la 18 ani de închisoare.

Tânăra de 16 ani a fost dusă cu forța pe un teren din zona Parcului Industrial din Vetiș, unde cei patru tineri au supus-o la perversiuni sexuale. Au obligat-o să facă sex oral, după care au lovit-o crunt.

Minora a reușit să scape de acolo după ce tinerii care o supuneau la perversiuni s-au speriat de farurile unei mașini care se apropia de locul cu pricina. După ce s-a văzut scăpată, minora s-a dus la poliție să reclame tot.

Se pare că fata era un adevărat exemplu în familie. Avea note bune la școală, un comportament civilizat, însă numai până la un moment dat. Terorizată de clanul Bogdan, dar și de alți tineri, fata a început să o ia pe alte cărări.

După luni bune de teroare, minora și-a luat inima în dinți și i-a reclamat. La o zi de la incident, magistrații din cadrul Judecătoriei Satu Mare au hotărât să-i lase pe violatori în libertate, considerând că nu reprezintă niciun pericol social.

La scurt timp a urmat și recursul formulat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, acesta fiind admis marți.

Pe numele lui Rafael Bogdan, Ionuț Popa, Andreas Horvath și Gheorghe Săbișan au fost emise mandate de arest pentru 29 de zile. Cei patru sunt cercetați pentru viol în grup și riscă între 5 și 18 ani de închisoare.

Toate cele patru persoane au mai avut probleme cu legea în trecut. Aceștia au fost cercetați pentru diverse furturi.

Vezi AICI video cu cei patru tineri acuzați de viol

3747 vizite
Distribuie pe