Locale Altele
Marti, 16 August 2022
Marti, 16 Aug 2022
Minoră la furat, cu mama
Jandarmeria Satu Mare  - Marti, 13 Decembrie 2011

In cursul zilei de luni, în jurul orei 10, reprezentanţii unui magazin situat pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare au sesizat telefonic Poliţia cu privire la faptul că o minoră însoţită de mama ei sustrage  produse din magazin.

O patrulă de ordine şi siguranţă publică alcătuită dintr-un poliţist şi un jandarm s-a deplasat la faţa locului, unde oamenii legii au identificat-o pe minora E.N. din Dorolţ, care, aflându-se la cumpărături, însoţită de mama ei, a sustras rechizite din magazin.

 

Produsul a fost găsit asupra fetei, aceasta ascunzându-l în buzunarul interior al gecii şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească. Produsul sustras, un penar, a fost restituit reprezentantului magazinului, prejudiciul fiind recuperat integral.

 

Oamenii legii i-au întocmit minorei actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceasta fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

1664 vizite
Distribuie pe