Locale Altele
Marti, 17 Mai 2022
Marti, 17 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prins la furat de curent electric
Jandarmeria Satu Mare  - Joi, 15 Decembrie 2011

Miercuri, în jurul orei 11,  lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare au participat, în colaborare cu  angajaţi ai S.C. ELECTRICA S.A., la o acţiune comună pe linie de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică, în oraşul Negreşti-Oaş.

 

Cu acest prilej, jandarmii au constatat că la un imobil se sustrage energie electrică prin racordare ilegală.

Lucrătorii de la S.C. Electrica S.A. au stabilit faptul că un conductor era racordat înainte de contorul electric, iar acest conductor alimenta tabloul electric şi circuitul de prize din instalaţia interioară, iar energia electrică care trecea prin acest circuit nu era inregistrată de contorul electric.

 

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind Aurel M., în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul în localitatea Negreşti-Oaş.

Pe numele celui în cauză au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,sustragere de energie electrică” şi ,,folosire de instalaţii clandestine pentru ocolirea echipamentelor de măsurare” fapte prevăzute şi sancţionate de articolul 85, alin. 1 şi alin 4, din Legea nr.13 din 09.01.2007, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti-Oaş.

1551 vizite
Distribuie pe