Locale Altele
Joi, 26 Mai 2022
Joi, 26 Mai 2022
Prinsă la furat de curent electric
Jandarmeria Satu Mare  - Luni, 23 Ianuarie 2012

La sfârşitul săptămânii trecute, jandarmii sătmăreni au continuat misiunile organizate în scopul prevenirii şi combaterii furtului de energie electrică.

Lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare au participat în colaborare cu  angajaţi ai S.C. Electrica S.A. la o acţiune comună pe linie de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică, în comuna Turţ.

 

Cu acest prilej jandarmii au constatat că la un imobil  se sustrage energie electrică fără a fi contorizată.

Lucrătorii de la S.C. Electrica S.A. au stabilit faptul că din firida de branşament erau conectate două conductoare într-un tub flexibil, care alimenta tabloul interior de distribuţie, ocolind astfel contorul, sustrăgându-se energie electrică necontorizată.

 

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind  Ilişca P., în vârstă de 47 de ani, cu domiciliul în localitatea Turţ.

 

Pe numele celei în cauză au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,sustragere de energie electrică” şi ,,folosirea de instalaţii clandestine pentru ocolirea echipamentelor de măsurare” fapte prevăzute şi sancţionate de articolul 85, alin. 1 şi alin 4, din Legea nr.13 din 09.01.2007, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti-Oaş.

1158 vizite
Distribuie pe