Locale Altele
Duminica, 25 August 2019
Dum, 25 Aug 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Au furat zeci de capace de canal
Politia Satu Mare  - Joi, 26 Ianuarie 2012

Poliţiştii de investigaţii criminale au administrat probe concludente din care a rezultat că doi tineri, de 19 şi 16 ani, surprinşi în flagrant de agenţii de siguranţă publică în cursul serii de 24 ianuarie în timp ce transportau patru capace de canalizare sustrase, au mai săvârşit şi alte infracţiuni de furt calificat, sustrăgând în total 38 de capace şi grilaje de la gurile de canalizare, prejudiciul total fiind de 7.876 lei.

 

Mai mult, în urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că la comiterea faptelor, în perioada noiembrie 2011 – ianuarie 2012, a participat şi un alt minor de 15 ani, de asemenea, din Satu Mare

 

Bunurile sustrase din cartierele Micro 17 şi Carpaţi I erau valorificate prin predare la un punct de colectare a fierului vechi, fiind preluate de unul dintre angajaţi, Florin V., de 38 de ani. 

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tăinuire,  acesta cunoscând faptul că piesele din fier erau furate.

 

Alexandru U., de 19 ani şi Florin V., de 18 ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore în arestul Poliţiei în baza unei ordonanţe de reţinere emisă de ofiţerii de cercetare penală, urmând ca magistraţii să decidă cu privire la cercetarea suspecţilor în stare de arest preventiv.

 

Tot la un centru de colectare a fierului vechi, de această dată din localitatea Adrian, a predat şi Csaba T., de 43 de ani, din Livada, 12 ţevi metalice sustrase pe timp de noapte, din grădina lui Ioan K. 

 

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Livada efectuează cercetări sub aspectul comiterii de către suspect a infracţiunii de furt calificat, urmărindu-se, de asemenea, recuperarea prejudiciului în valoare de 300 lei cauzat proprietarului.

1013 vizite
Distribuie pe