Locale Altele
Luni, 26 Octombrie 2020
Luni, 26 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Șase migranți reținuți la frontiera cu Ungaria
Poliţia de Frontieră  - Miercuri, 14 Martie 2012

Marți seara, în jurul orei 23.45, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Petea, aflați în misiune de supraveghere a frontierei de stat, au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, un grup de persoane care se îndrepta spre teritoriul statului vecin.

 

La aproximativ 400 de metri de linia de frontieră, lucrătorii SPF Petea au reținut șase persoane care nu vorbeau limba română și pe care le-au condus la sediul Sectorului pentru cercetări.

 

Din primele verificări s-a constatat că persoanele au vârste cuprinse între 20 și 36 de ani, două dintre ele sunt din Maroc, două din Sudan și două persoane sunt cetățeni algerieni.

 

Cu toții intenționau să ajungă într-o țară din spațiul Schengen în speranța că-și vor găsi un loc de muncă, dar pentru că nu posedau documente legale de călătorie au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, pentru ca mai apoi să-și continue drumul până la destinația dorită.

 

Acum cei șase sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la ieșirea din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

488 vizite
Distribuie pe