Locale Altele
Luni, 18 Februarie 2019
Luni, 18 Feb 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Doi sirieni au vrut să iasă din ţară cu buletine româneşti
Poliţia de Frontieră  - Joi, 15 Martie 2012

Joi dimineaţa, la PTF Urziceni s-au prezentat pentru a ieși din tara, călătorind cu un autoturism Dacia Logan, patru  barbati care s-au legitimat cu documente de identitate romanesti.

 

La control, politistii de frontiera au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea cartilor de identitate prezentate de doi dintre pasagerii autoturismului, in sensul ca nu intruneau elementele de fond ale unor documente autentice.

           

In urma verificarilor s-a stabilit ca cei doi barbati care s-au legitimat cu documentele in cauza sunt de fapt cetateni sirieni, in varsta de 18 si  33 ani, solicitanti de azil in Romania.

Totodata, in cadrul cercetarilor preliminare s-a stabilit ca cei doi sirieni intentionau sa iasa ilegal din Romania insotiti de catre cei doi cetateni romani.

           

Ca urmare a celor constatate, cei in cauza sunt cercetati pentru trafic de migranti, tentativa de trecere ilegala a frontierei, fals privind identitatea si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale. Cercetarile continua, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

897 vizite
Distribuie pe