Locale Altele
Marti, 19 Ianuarie 2021
Marti, 19 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Jaf la o patiserie din 14 Mai. Vânzătoarea bătută de tâlhar
Florin Răchitan  - Luni, 19 Martie 2012

O femeie în vârstă de 26 de ani, vânzătoare la o patiserie de pe strada Trandafirilor din cartierul 14 Mai, a fost agresată de un tâlhar care încerca s-o jefuiască luni dimineaţa.

Tâlharul este un bărbat de 33 de ani, angajat în perioadă de probă la Brutăria Micu, de care aparţine patiseria din cartierul 14 Mai.

 

Se pare că tâlharul mai furase o sumă mare de bani dintr-o altă unitate ce aparţine de Brutăria Micu şi a încercat să fure şi banii din casa patiseriei.

Vânzătoarea, însărcinată în luna a III-a s-a opus, moment în care bărbatul a lovit-o cu pumnii şi a ameninţat-o cu un cuţit pe care a ţinut-o la gâtul ei.

 

Până la urmă, tâlharul a ieşit pe geam şi a încercat să fugă, dar a fost reţinut de un trecător, poliţist de frontieră aflat în timpul liber, care l-a şi predat primului echipaj de poliţie sosit la faţa locului. Suspectul Andrei Macara este acum în custodia Poliţiei Satu Mare. Se pare că el este recidivist, executând deja o pedeapsă de 14 ani de închisoare după ce şi-a ucis bunica. Acum riscă o pedeapsă de 20 de ani, potrivit declaraţiilor purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Roxana Cristea.

 

Potrivit declaraţiilor purtătoarei de cuvânt a Spitalului Judeţean, Rodica Lohan, tânăra vânzătoare a fost transportată cu ambulanţa la Urgenţe, dar este în afara oricărui pericol, alegându-se doar cu câteva contuzii de la pumnii încasaţi şi cu o julitură la gât, provocată de lama cuţitului. Ea a fost internată şi este ţinută sub observaţii, pentru a se diagnostica şi starea fătului.

1400 vizite
Distribuie pe