Locale Altele
Luni, 23 Noiembrie 2020
Luni, 23 Nov 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Jaf armat la benzinăria MOL de pe Drumul Careiului
Florin Răchitan  - Miercuri, 21 Martie 2012

Un bărbat cu faţa acoperită cu un fular a pătruns miercuri dimineaţa, la ora 5, în benzinăria MOL de pe Drumul Careiului, unde a ameninţat cu un cuţit un angajat al unităţii şi a fugit cu 1.500 de lei pe care i-a luat din casă.

Acestea erau toate încasările din noaptea precedentă.

Din fericire nimeni nu a fost rănit. Bărbatul nu a fost identificat, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

 

Se pare că în momentul comiterii jafului, casiera era la toaletă şi un coleg îi ţinea locul, el fiind cel ameninţat de tâlhar cu un cuţit.

 

Acesta este al doilea jaf petrecut în săptămâna în curs şi al treilea jaf al unor benzinării în ultimul an. Autorii primelor două jafuri comise la benzinării încă nu au fost prinşi de poliţişti.

Potrivit unor surse din Poliţie, autorul tâlhăriei de miercuri dimineaţa este una şi aceeaşi persoană cu cea care a tâlhărit în data de 14 martie magazinul non-stop de pe Bulevardul Lucian Blaga, colţ cu strada Vulturului. A avut acelaşi mod de operare, fiind foarte rapid şi având, probabil, unul sau mai mulţi complici care „au stat de şase”, ba chiar poartă aceeaşi şapcă pe cap, după cum s-a văzut în înregistrările făcute de camerele de supraveghere din cele două locaţii.

1705 vizite
Distribuie pe