Locale Altele
Luni, 19 August 2019
Luni, 19 Aug 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Incendii de vegetaţie la Stâna şi Hurezu Mare
Poliţia Satu Mare  - Joi, 22 Martie 2012

Și în cursul zilei de miercuri au izbucnit incendii de vegetație pe terenuri agricole din Hurezu Mare și Stâna, acestea fiind lichidate de echipajele de pompieri, iar condițiile producerii lor au fost anchetate de polițiștii rurali din cadrul Secțiilor 6 Tășnad și 4 Beltiug.

           

Un asemenea caz a fost înregistrat în pădurea cunoscută sub denumirea “Dealul Fărcășurii”, aparținând Primăriei comunei Bogdand.

Polițiștii au stabilit că Paul P., de 33 de ani, aflându-se cu oile pe pășunea localității Hurezu Mare, a aprins vegetația uscată, însă focul s-a extins spre pădure, fiind distrusă o suprafață de 6 hectare și cauzat un prejudiciu de 4.540 lei.

           

Și o femeie din Stâna, Maria T., de 63 de ani, a strâns resturi de vegetație din grădină, cărora le-a dat foc, însă și în acest caz focul s-a propagat spre anexele gospodăriei, arzând în totalitate șura și rezultând pagube de 15.000 lei.

           

În urma acestor incendii nu au fost rănite persoane, cercetările continuând sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere din culpă.

1047 vizite
Distribuie pe