Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Şapte migranţi nord-africani prinşi la graniţă
Poliţia de Frontieră  - Duminica, 25 Martie 2012

Vineri seara, la ora 20.45, politistii de frontiera din cadrul SPF Petea au observat sapte persoane care au coborat din doua autoturisme si se deplasau catre frontiera de stat.

Imediat au procedat la urmarirea barbatilor, aceştia fiind retinuti in apropierea frontierei cu Ungaria. De asemenea cele doua autoturisme au fost oprite in trafic si conduse la sediul SPF Petea pentru continuarea cercetarilor.

           

Totodata, in cadrul cercetarilor preliminare s-a stabilit ca cei in cauza sunt 6 cetateni algerieni si un marocan, care au fost transportati cu cele doua autoturisme pana in apropierea frontierei de stat pentru a iesi ilegal din Romania, cu intentia de a ajunge intr-o tara din vestul Europei,  pentru a-si gasi un loc de munca.

           

Ca urmare a celor constatate, cei doi conducatori auto, ambii domiciliati in localitatea Baia Mare, sunt cercetati pentru trafic de migranti, iar cei sapte cetateni africani pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat. Cercetarile continua, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

858 vizite
Distribuie pe