Locale Altele
Duminica, 23 Ianuarie 2022
Dum, 23 Ian 2022
Femeie tālhărită īn propria casă, la Borleşti
Poliţia Satu Mare  - Luni, 26 Martie 2012

Īn cursul nopţii de duminică spre luni, īn jurul orei 02.00, Poliţia a fost sesizată prin intermediul unui apel de urgenţă 112 de către un bărbat din localitatea Borleşti cu privire la faptul că vecina sa a fost victima unei tālhării, persoane necunoscute agresānd-o şi furāndu-i bunuri.

           

La faţa locului s-au deplasat de īndată poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi criminalişti, stabilind īn urma efectuării cercetărilor că victima infracţiunii, Argentina N., de 45 de ani, a fost imobilizată şi agresată īn propria locuinţă de către doi bărbaţi care aveau faţa acoperită şi care i-au sustras suma de 700 euro şi bijuterii din aur.

 

Femeia s-a īntors după miezul nopţii la locuinţa sa, auzind zgomot īn una din īncăperi, iar la scurt timp a fost atacată de cele două persoane, care au lovit-o cu pumnii şi picioarele  şi i-au solicitat sumele de bani deţinute şi bunuri de valoare.

           

După ce infractorii au părăsit locuinţa cu bunurile sustrase, femeia şi-a alertat unul dintre vecini, care a sesizat Poliţia şi a reclamat fapta.

           

Cercetările continuă īn vederea identificării suspecţilor şi tragerii lor la răspundere penală pentru comiterea infracţiunii de tālhărie.

1029 vizite
Distribuie pe