Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Cazul Ţânţaş, dezbătut mâine la tribunal
Leontina Volosciuc  - Luni, 3 Noiembrie 2008

Cererea de recurs la arestarea preventivă de 30 de zile a lui Darius Ţânţaş, care ar fi trebuit să fie dezbătută azi la Tribunalul Satu Mare, a fost amânată pe mâine.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Satu Mare, procuror Gabriela Pop, cererea de recurs a fost prezentată astăzi în instanţă iar procurorul a decis amânarea pronunţării pe mâine la ora 12.00.

Darius Ţânţaş se află în arestul poliţiei de săptămâna trecută, când s-a întors în ţară după o lună de la emiterea mandatului de arestare în lipsă. El s-a predat poliţiştilor de frontieră din Vama Petea, de unde, conform procedurilor, a fost preluat de poliţişti şi condus la Judecătoria Satu Mare în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Reamintim cititorilor că Darius Ţânţaş, fiul miliardarului Vasile Ţânţaş din Negreşti-Oaş, a provocat la începutul lunii septembrie un accident rutier în urma căreia şi-a pierdut viaţa un tânăr din Bixad, apoi, fără permisiunea autorităţilor române, s-a internat într-o clinică din Germania.

Tags: tantas  arest  tribunal  
2165 vizite
Distribuie pe