Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Un deţinut sătmărean a vrut să se sinucidă din dragoste
Lorena Georgi  - Miercuri, 5 Noiembrie 2008

Un deţinut în vârstă de 35 ani a vrut să se sinucidă marţi seara, din cauza faptului că în ultima perioada s-au răcit relaţiile dintre el şi partenera de viaţă.

Lucrătorii de la Penitenciar au fost anunţaţi marţi, în jurul orei 20.00, că tânărul se simţea rău. Acesta a mărturisit că a ingerat în jur de zece tablete de somnifere, deoarece din luna septembrie nu a mai fost căutat de prietenă. Contactat telefonic, directorul adjunct al Serviciului de Educaţie şi Asistenţă Psihosocial din cadrul Penitenciarului cu Regim Închis Satu Mare, Paul Mărginean, a declarat că deţinutul este închis pentru complicitate la tâlhărie şi este unul dintre recidiviştii din sistem.

Acesta a declarat că de îndată ce colegii lui au anunţat că i s-a făcut rău, persoana privată de libertate a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde a primit tratamentul corespunzător.

Pe lângă o spălătură gastrică, bărbatul cu gânduri sinucigaşe a primit perfuzii şi i s-a recomandat să ceară ajutor psihologic. Întrucât starea lui permite, a fost depus în camera de detenţie. Conducerea Penitenciarului cu Regim Închis Satu Mare a întocmit un raport de incident, iar pentru abaterea disciplinară comisă, Comisia de Disciplină va decide dacă acesta va fi sancţionat sau nu.

Tags: detinut  sinucidere  dragoste  
1500 vizite
Distribuie pe