Locale Altele
Joi, 9 Iulie 2020
Joi, 9 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bătrân bătut cu furcile, la Bixad
Poliţia Satu Mare  - Duminica, 3 Iunie 2012

Un bărbat de 78 de ani din comuna Bixad a fost lovit cu furcile de trei consăteni, ajungând în spital cu grave leziuni. Motivul disensiunilor l-a constituit un teren din locul numit “Dumbrava”, conflictul dintre agresori și victimă datând de mai mult timp.

 

O femeie de 75 de ani, din comuna Bixad, a sesizat Poliția prin intermediul unui apel 112, recepționat vineri la ora 13, reclamând faptul că soțul său, Vasile F., a fost agresat de mai multe persoane.

 

Bărbatul, care prezenta leziuni la nivelul întregului corp,  a fost transportat la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș și, ulterior, transferat la Spitalul Județean Satu Mare.

           

Polițiștii Secției 9 Negrești Oaș Poliție Rurală au demarat de îndată cercetările, identificând cele trei persoane care au exercitat violențe asupra bărbatului.

 

Astfel, s-a stabilit că victima se afla pe terenul său din locul numit “Dumbrava”, din comuna Bixad, locație în care între victimă și cei trei consăteni, Vasile F., de 76 de ani, Vasile O., de 60 de ani și Irina B., de 50 de ani, a izbucnit un conflict privind respectiva parcelă, discuțiile contradictorii pe această temă datând de mai mult timp.

           

De această dată însă conflictul nu a mai rămas doar în stadiul de discuții aprinse, cele trei persoane identificate de polițiști trecând la exercitare de violențe, lovindu-l cu furcile pe bătrânul de 78 de ani.

           

Agresorii sunt cercetați de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală gravă, investigațiile continuând în cauză, urmând ca medicii legiști să se pronunțe cu privire la timpul necesar vindecării leziunilor cauzate victimei.

727 vizite
Distribuie pe