Locale Altele
Duminica, 18 Aprilie 2021
Dum, 18 Apr 2021
Mercedes de 60.000 euro, furat din Italia, găsit la Satu Mare
Poliţia de Frontieră  - Luni, 13 August 2012

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat vineri o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate.

 

În jurul orei 08.30, în municipiul Satu Mare au oprit pentru control un autoturism marca Mercedes Benz CLS 320 CDI. Mașina era condusă de Mihai H., în vârstă de 24 de ani, din municipiul Satu Mare.

 

Întrucât existau suspiciuni cum că mașina ar fi furată din străinătate, conducătorul auto a fost invitat la sediul STPF Satu Mare pentru clarificarea situației.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind furată din Italia din februarie 2010.

 

Mihai H. a declarat că  mașina a fost cumpărată de către mama lui de la un parc auto din municipiul Satu Mare. De fapt, a fost un schimb de mașini, întrucât mama sa a predat parcului un alt autoturism Mercedes Benz SLK, a mai achitat 30.000 euro și a primit în schimb autoturismul pe care Mihai H. îl conducea în momentul în care a fost oprit de polițiștii de frontieră.

 

Acum tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt. Autoturismul, în valoare de aproximativ 60.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

961 vizite
Distribuie pe