Locale Altele
Miercuri, 8 Decembrie 2021
Mie, 8 Dec 2021
Oşenii fac scandal cu bâte de baseball
Poliţia Satu Mare  - Sambata, 18 August 2012

Patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani sunt anchetaţi de poliţiştii din Negreşti-Oaş pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

 

Suspecţii au provocat scandal public într-un local din oraş, având asupra lor bâte din lemn şi alte obiecte, au ameninţat cu acte de violenţă, atrăgând indignarea persoanelor aflate în incintă şi tulburând ordinea publică.

 

Scandalul provocat a fost aplanat prin intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor din localitate, astfel încât în urma incidentului nu au fost rănite persoane.

 

Pe numele suspecţilor identificaţi de poliţişti - Gheorghe L., de 20 de ani, P.G., de 17 ani, din Negreşti-Oaş, Vasile B., de 23 de ani şi Petre O., tot de 23 de ani, din Certeze – s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale.

 

La manifestări contrare bunelor moravuri şi ordinii de drept s-a dedat şi un alt suspect, un bărbat de 33 de ani, din Negreşti-Oaş, care a distrus ecranul unui aparat de jocuri mecanice, în incinta unei agenţii de pariuri sportive din localitate, cauzând un prejudiciu de 2.000 lei.

 

Mai mult, bărbatul, identificat de poliţişti în persoana lui Viorel D., a ameninţat-o cu acte de violenţă şi pe angajata agenţiei, o tânără de 24 de ani.

 

Pe numele suspectului, poliţiştii formaţiunii de ordine publică au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

951 vizite
Distribuie pe