Locale Altele
Sambata, 4 Februarie 2023
Sam, 4 Feb 2023
Darius Ţânţaş rămâne în arest
Lorena Georgi  - Luni, 10 Noiembrie 2008

Tribunalul Satu Mare a respins ca neîntemeiată cererea de eliberare condiţionată sub control judicar a lui Darius Ţânţaş, fiul cunoscutului om de afaceri Vasile Ţânţaş din Negreşti Oaş.
 
Judecătorii au decis ca tânărul să rămână în continuare în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare. Cazul a fost dezbătut de un complet format din trei magistraţi, prezidat de judecătorul Gheorghe Raţ, alături de judecătorii Laura Micle şi Ana Pop. În sala de şedinţă s-au aflat avocatul Gheorghiţă Mateuţ, procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, părinţii şi fraţii inculpatului, ofiţerul de la Cercetări Penale, Mircea Pop şi reprezentanţii mass-media.

Reamintim că în data de 6 septembrie, tânărul Ţânţaş a fost implicat într-un eveniment rutier, pe DN 19, în localitatea Ciuperceni, în urma căruia un tânăr în vârstă de 28 de ani şi-a pierdut viaţa. Ţânţaş conducea autoturismul cu o viteză de peste 200 km/h, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul suspendat. Fiul milionarului a plecat în
Germania, unde s-a operat, întorcându-se în ţară, în data de 28 octombrie, la o lună după emiterea mandatului de arestare în lipsă.

Darius Ţânţaş este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere în stare de ebrietate şi conducere fără permis.

Tags: darius tantas  arest  politie  
12127 vizite
Distribuie pe