Locale Altele
Luni, 8 Martie 2021
Luni, 8 Mar 2021
Nu a vrut să împartă casa cu fraţii, aşa că i-a dat foc
Maria Muller  - Joi, 13 Septembrie 2012

Banii-s ochiu’ dracului! Si cand sunt prea multi, dar si cand sunt prea putini genereaza discutii si conflicte care de cele mai multe ori sfarsesc tragic.


La un pas de o nenorocire a fost si familia Lorinczi  din localitatea Livada, care a ramas fara un acoperis deoarece capul familiei i-a dat foc. Noroc insa ca cei 2 copii minori, de 3 si 10 ani, se aflau la bunicii din partea mamei, unde femeia i-a lasat in noaptea trecută.

 

Zsolti, de 38 de ani, si-a „rezolvat” averea care genera discutii peste discutii intre el şi fratii lui. Din casa mare care pana la miezul noptii iti atragea privirea de pe drum au ramas acum doar peretii si nimic altceva. Acum averea e mult mai usor de impartit intre el si fratii lui.
 

 

Sotia barbatului abia a ajuns din Germania, unde fusese plecata la munca pentru a strange bani ca sotul sa isi achite partea de casa faţă de fratii lui.

 

Nu ajungeau banii cu care se intorsese femeia in tara, asa ca a decis …sa nu mai ramana nimic de impartit. A incenditat-o! Barbatul a ramas in zona, ascuns intr-o anexa din gospodarie si privea cum flacarile îi inghit casa. 

 

Vecinii spun ca  propietarul nu e om rau, dar ca isi cam bea banii si din cauza asta a avut nenumarate discutii cu fratii in ceea ce priveste casa parinteasca ce trebuia impartita. Promisiunile nu au incetat sa fie facute, numai ca fratii lui Zsolti nu au vazut nici un leu din averea lasata mostenire.
 

 

Rudele care isi asteptau drepturile din mostenire l-au auzit de nenumarate ori pe barbat amenintand ca va da foc la casa. Doar ca nimeni nu l-a luat in serios.

 

Pompierii au intervenit cu doua autospeciale si au reusit lichidarea focului. Cauza o confirma si ei, actiune intentionată, icendiul a fost provocat de poprietar.

866 vizite
Distribuie pe