Locale Altele
Duminica, 9 August 2020
Dum, 9 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
1.850 pachete de ţigări ascunse în locaşuri special în caroseria unei maşini
Leontina Volosciuc  - Marti, 11 Noiembrie 2008

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit 1.850 pachete de ţigări ucrainene de contrabandă ascunse în locaşuri special amenajate în caroseria unei maşini şi într-o uşă metalică transportată cu o maşină înmatriculată în Ungaria, condusă de cetăţeanul maghiar Csaba M. din Debrecen.

Maşina a fost oprită de poliţişti pe Drumul Careiului şi condusă la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, unde a fost verificată. Astfel au fost descoperite ţigările ascunse în caroseria maşinii (în uşi, sub praguri, în cutia de viteză, în bara din spate a autoturismului) cât şi în uşa metalică pe care cetăţeanul maghiar o transporta.


El a declarat poliţiştilor că a cumpărat ţigările din piaţă din municipiul Satu Mare, de la o persoană necunoscută, contra sumei de 4.000 lei, după care s-a deplasat pe o străduţă lăturalnică din localitatea Dorolţ, unde a ascuns ţigările în caroseria maşinii şi în uşa metalică. Cetăţeanul maghiar intenţiona să iasă din ţară cu ţigările astfel ascunse.

Inspectorii vamali au confiscat întreaga cantitate de ţigări, l-au amendat pe şofer cu 5.000 lei, iar autoturismul a fost ridicat în vederea confiscării.

Tags: tigari  contrabanda  caroserie  
1374 vizite
Distribuie pe