Locale Altele
Joi, 26 Mai 2022
Joi, 26 Mai 2022
Furt de energie electrică în Călinești
Jandarmeria Satu Mare  - Joi, 29 Noiembrie 2012

Jandarmii negreşteni acţionează pe linia  prevenirii  şi combaterii  furtului de  energie electrică

 

Miercuri, în jurul orei 9.00,  jandarmi din cadrul Grupei Supraveghere şi Ordine Publică Negreşti-Oaş au participat în colaborare cu angajaţi ai S.C. ELECTRICA S.A. la o acţiune comună pe linie de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică, în localitatea  Călineşti Oaş.

 

Cu acest prilej jandarmii împreună cu lucrătorii de la S.C. Electrica S.A. au constatat că la un imobil  se sustrage energie electrică  fără a fi contorizată. 

 

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind Iacob D., în vârstă de 61 de ani, cu domiciliul în localitatea Călineşti Oaş.


Pe numele celui în cauză au fost întocmite actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de „ furt de energie electrică”,  faptă prevăzută şi sancţionată de Art. 85, alin. 1 , din Legea 13/2007 coroborat cu art.208 din C.P. , respectiv „executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, faptă prevăzută şi sancţionată de Art. 85, alin. 4, din Legea 13/2007, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

 

778 vizite
Distribuie pe