Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Furt de energie electrică la Ghirolt
Jandarmeria Satu Mare  - Joi, 6 Decembrie 2012

Jandarmi din cadrul Grupei Supraveghere şi Ordine Publică Carei au participat, miercuri, în colaborare cu  angajaţi ai S.C. ELECTRICA S.A. la o acţiune comună pe linie de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică, în localitatea  Ghirolt.

 

Cu acest prilej jandarmii împreună cu lucrătorii de la S.C. Electrica S.A. au constatat că  la un imobil se sustrage energie electrică  fără a fi contorizată.  

 

La acest imobil erau legate două conductoare de cupru în firida de branşament, care ocoleau contorul electric, iar prin acestea se alimentau diferiţi consumatori casnici, sustrăgându-se astfel energie electrică.

 

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind Gheorghe T. în vârstă de 59 de ani din Satu Mare.

 

Pe numele celui în cauză au fost întocmite actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de „ furt de energie electrică”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 208 Cod Penal şi „executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare” faptă prevăzută şi pedepsită de articolul  92 alin. 2, din Legea nr.123 din 10.07.2012, actele  urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

839 vizite
Distribuie pe