Locale Altele
Sambata, 5 Decembrie 2020
Sam, 5 Dec 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Hoţi minori, prinşi de poliţiştii rurali
Poliţia Satu Mare  - Vineri, 11 Ianuarie 2013

Joi, după ora 14, un localnic de 87 de ani din Homorodu de Sus a apelat numărul de urgenţă 112, reclamând că doi copii i-au sustras din casă o sumă de bani.

 

Poliţiştii din comună au demarat de îndată investigaţiile şi, pornind de la informaţiile furnizate de bătrân privind semnalmentele celor doi suspecţi şi modul de comitere a furtului, au reuşit să-i prindă pe aceştia la scurt timp de la săvârşirea faptei şi să recupereze toată suma sustrasă.

           

Suspecţii, doi minori din Solduba, de 13 şi 14 ani, s-au oferit să-l ajute pe bătrân să transporte un cărucior cu lemne.

În semn de răsplată bărbatul le-a dat fiecăruia câte 1 leu, dar cei doi copii au urmărit cu atenţie locul de unde acesta a luat banii şi în timpul în care bătrânul se pregătea să le ofere şi ceva de mâncare, cei doi au furat din sertarul mobilei suma de 500 de lei, fugind apoi, în speranţa că nu vor fi găsiţi.

           

Bătrânul însă a anunţat Poliţia şi, înainte ca cei doi băieţi să ajungă la casele lor, în Solduba, au fost prinşi de poliţişti şi nevoiţi să restituie întreaga sumă furată.

636 vizite
Distribuie pe