Locale Altele
Sambata, 11 Iulie 2020
Sam, 11 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bătaie între primar şi viceprimar la Călineşti-Oaş
Florin Răchitan  - Vineri, 25 Ianuarie 2013

Tensiunile între primarul PSD-ist Gheorghe Copil şi viceprimarul PDL-ist Dinu Birtoc din Călineşti-Oaş au degenerat din nou într-o bătaie în toată regula, după ce au mai avut loc conflicte între ei şi în trecut, de la alegerile locale din vara anului trecut.

 

De data aceasta, se pare că primarul l-a băgat în spital pe viceprimar, cel puţin aşa reiese din comunicatul de presă transmis de deputata PD-L Andreea Paul, care a precizat că evenimentul s-a întâmplat vineri dimineaţa, însă nu a putut să ofere detalii.

 

„Este momentul ca Poliția și Procuratura din Satu Mare să-și facă datoria eficient. În calitate de deputat de Satu Mare, voi face interpelări în Parlamentul României ale ministrului Administrației și Internelor până la rezolvarea cazului.

Cer o delimitare imediată a liderilor Victor Ponta și Crin Antonescu de primarul lor, Copil Gheorghe. Ar fi o dovadă astfel că măcar șefii de alianță ai primarului Copil, știu la ce folosește Puterea”
– se arată în comunicatul Andreei Paul.

 

Primarul Gheorghe Copil nu a putut fi contactat, iar viceprimarul Dinu Birtoc se află internat la spital. Vom reveni cu detalii.

1562 vizite
Distribuie pe