Locale Altele
Luni, 30 Martie 2020
Luni, 30 Mar 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Alţi trei cămătari săltaţi de mascaţi
Maria Muller  - Duminica, 10 Februarie 2013

În urma extinderii cercetărilor în dosarul celor doi cămătari din Odoreu arestaţi la sfârşitul lunii trecute, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Satu Mare au reţinut alte trei persoane suspectate de complicitate la cămătărie şi furt.
 

 

Mascaţii de la Serviciul de Acţiuni Speciale au descins vineri dimineaţa în locuinţele din Micro 14 ale celor trei suspecţi, Iuliu Bogdan zis Bakaras de 45 ani, Alexandru Mezei - 38 ani si Lakatos Sandor – 34 ani.

 

Din locuinţa lui Iuliu Bogdan oamenii legii au ridicat săbii şi bâte, dar şi o cantitate însemnată de morfină şi gloanţe de cauciuc.
 

 

Se bănuieşte că întreaga reţea avea legături strânse cu notari, care îi ajutau pe cămătari să încheie contracte de împrumut cu oameni care, pe baza acestora, ajungeau să-şi piardă casele. Dobânzile percepute creşteau de la o zi la alta, iar păgubiţii trebuiau să plătească sume de zeci de ori mai mari decât cele împrumutate iniţial.
 

 

Cei trei suspecţi au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

3325 vizite
Distribuie pe