Locale Altele
Luni, 30 Martie 2020
Luni, 30 Mar 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mărfuri contrafăcute în Piața de Vechituri
Jandarmeria Satu Mare  - Joi, 28 Februarie 2013

O patrulă de jandarmi a observat, miercuri, în jurul orei 10.00, în zona Pieţei de Vechituri din municipiul Satu Mare,  un bărbat care oferea spre vânzare diferite articole de încălţăminte şi parfumuri care purtau însemnele unor mărci de renume şi păreau a fi contrafăcute.

 

În urma verificărilor, jandarmii  l-au identificat pe  Marian R. în vârstă de 36 de ani, din localitatea Satu Mare, care comercializa produse inscripţionate cu mărci de renume, fără a putea justifica provenienţa bunurilor şi fără a deţine certificate de înregistrare a acestor mărci.

 

S-a luat măsura ridicării  produselor şi depunerii acestora la Camera de corpuri delicte a  I.J.J. Satu Mare.

 

Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de ,,punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 90, alin.1, lit.b, din Legea nr. 84 din 1998 republicată privind privind marcile si indicatiile geografice,  dosarul  urmând a fi înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

 

651 vizite
Distribuie pe