Locale Altele
Luni, 11 Decembrie 2017
Luni, 11 Dec 2017
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Miss Presa

Ele sunt colegele noastre, fetele cu care găsim mereu pretexte să colaborăm ndeaproape şi care nu sunt refuzate niciodată atunci cnd solicită interviuri de la directorii de instituţii ori de la oamenii de pe stradă.

Lista de mai jos a fost alcătuită la o bere cu băieţii, dar nu am reuşit să ne punem de acord n privinţa vreunui clasament. Aşa că vă lăsăm pe voi să alegeţi cine vă place şi să visaţi că veţi petrece Valentines Day cu vreuna dintre ele.


Maria Boieru PRO TV


O frumuseţe născută din amestecul genelor săseşti cu cele romneşti, cu vocea ei senzuală şi inconfundabilele gropiţe din obraji a frnt multe inimi n Sătmar şi nu numai.

Face parte din categoria jurnalistelor pentru care această profesie nseamnă mai mult dect hlizeala n faţa camerei video şi vorbe spirituale peste care se lasă tăcerea stnjenitoare la conferinţele de presă.

Dacă se ntmplă ceva interesant la Satu Mare, toată ţara află de la ea, prin PRO TV.


5159 voturi

Raluca Buzilă Nord-Vest TV

O adevărată vedetă a showbiz-ului sătmărean dacă există aşa ceva , fostă componentă a trupei Beauty, mai nou ne atrage privirile la Ştirile Nord-Vest TV sau la emisiunile matinale cu DJ Gaby.

Modestă, dulce şi sensibilă, a avut recent inspiraţia să facă un reportaj cu camera ascunsă la Spitalul Judeţean şi să surprindă ultimele ore de viaţă ale unei bătrne din Tătărăşti, ignorată de medici.

Dacă s-ar da un premiu pentru ziarişti la Satu Mare, Raluca ar fi prima nominalizată din partea noastră.


5098 voturi

Lorena Georgi Radio Transilvania
Fata noastră, care scrie o bună parte a articolelor locale pe Satu Mare Online, este la fel de activă att n presa scrisă, ct şi n cea audio-vizuală.

i puteţi auzi vocea la Radio Transilvania, o admiraţi la Nord-Vest TV şi citiţi articole semnate de ea n Gazeta de Nord-Vest.

După ce lucrează toată ziua ca o albinuţă, şi petrece serile aşteptndu-şi iubitul la radio şi scriind ştiri pentru SM Online.

Iar noaptea nvaţă pentru examenul de licenţă la Administraţie Publică.


3331 voturi

Ioana Gavrău TV1 Samtel


Fotoreporterii din presa locală nu pierd nici o ocazie s-o prindă din ntmplare n cadru la conferinţele de presă sau la orice alt eveniment la care participă.

Apoi fotoreporterii ncasează multe beri de la ziariştii care se roagă de ei să le-arate pozele.

Hiperactivă ca prietena ei, Lorena, ncntă de dimineaţă privirile sătmărenilor la emisiunea matinală de la TV1 Samtel, apoi aleargă toată ziua după ştiri şi transmite corespondenţe la Antena 1 şi Adevărul.


2861 voturi

Manuela Rogoz Nord-Vest TV


Frumuseţea ei tulburătoare de copilă i determină chiar şi pe operatorii de la televiziunea concurentă să insiste pe cadrele n care apare şi ea n imaginile filmate la conferinţele de presă.

La fel ca şi pe colega ei, o puteţi admira la Ştirile Nord-Vest TV şi la emisiunile matinale.

Din păcate, este foarte ocupată. 


2240 voturi