Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
La Satu Mare a început Olimpiada Națională de Fizică
Primăria Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare  - Duminica, 31 Martie 2013

În prezența celor peste 500 de elevi și 100 de profesori din România și Republica Moldova, în Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare a avut loc duminică festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale de Fizică, ce se va desfășura pe tot parcursul săptămânii viitoare în orașul de pe Someș.

 

La eveniment au fost prezente și oficialități locale și județene, precum președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, prefectul Eugeniu Avram, primarul și viceprimarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, respectiv Radu Roca.

 

,,Împreună cu întreaga conducere a Primăriei şi cu consilierii locali sunt alături de Inspectoratul Şcolar şi de toţi profesorii implicaţi în organizarea evenimentului pentru ca toţi oaspeţii, profesori şi elevi, să rămână cu amintiri plăcute din Satu Mare. Elevilor sătmăreni le strâng pumnii să se prezinte la cote maxime, astfel încât, la final de eveniment, toată lumea să rămână plăcut impresionată că a participat la asemenea competiţie şi că a vizitat oraşul Satu Mare” - a declarat în discursul său primarul Dorel Coica.

1357 vizite
Distribuie pe