Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
Activități preventiv informative la Școala „Lucian Blaga”
Jandarmeria Satu Mare  - Luni, 9 Decembrie 2013

Vineri, slt. Herman Ioan şi plt. Oros Florentin din cadrul Jandarmeriei Satu Mare au desfăşurat  activităţi preventiv informative în cadrul campaniei „Jandarmeria pe înţelesul tuturor”! la Şcoala „Lucian Blaga”.

Jandarmii au prezentat şi explicat pe înţelesul copiilor de clasa a VI-a şi a VII-a,  misiunile pe care Jandarmeria le îndeplineşte pentru siguranţa şi în folosul cetăţenilor.

După prezentarea aspectelor teoretice, oamenii legii au urmărit atragerea audienţei spre dialog şi expunerea propriei păreri cu privire la violenţă  şi la modul în care trebuie să acţioneze în caz de violenţă. 

Copiii au fost provocaţi să identifice acte şi forme de violenţă în jurul lor, acasă, la şcoală, pe drumul spre şcoală, în cercurile de prieteni, pe net sau la televizor.

Elevilor le-au fost prezentate diferite aspecte referitoare la modul în care trebuie să stea departe de fenomenul violenţei, iar dacă sunt martori sau chiar sunt implicaţi în violenţă, cum trebuie să acţioneze imediat.     

Elevii au primit materiale informative din partea jandarmilor, au vizionat filmuleţe de prezentare a misiunilor Jandarmeriei.

850 vizite
Distribuie pe