Locale Altele
Vineri, 18 Iunie 2021
Vin, 18 Iun 2021
Principele Nicolae al României a vizitat Colegiul „Doamna Stanca”
Veronica Hodas  - Luni, 7 Aprilie 2014

Principele Nicolae al României se află în aceste zile în vizită la Satu Mare. Alteța Sa Regală va vizita mai multe obiective turistice sătmărene și va avea întâlniri cu oficialitățile locale și județene, cu oameni de afaceri și cu elevi sătmăreni.

Prima vizită din programul principelui a fost luni la Colegiul Național „Doamna Stanca”, unde a fost primit de directoarea Anna Maria Maruşca și de câteva eleve îmbrăcate în porturi populare codrenești și oșenești.Apoi, directoarea i-a prezentat câteva dintre cabinetele liceului și biblioteca, acolo unde Principele Nicolae al României a scris un mesaj de mulţumire pentru ospitalitate în caietul de onoare al colegiului.


Elevi de toate vârstele l-au convocat la o discuție în limba engleză la masa rotundă organizată în incinta bibliotecii. Aceștia au fost curioși de experiența acestuia ca fost student în Anglia, de părerea sa despre cultura din România, dar și despre voluntariatele pe care le îndeplineşte la diferite organizaţii.La finalul vizitei, nepotul Regelui Mihai I a avut parte de momente artistice susținute de elevii Colegiului Național „Doamna Stanca”. Alteța Sa Regală se va afla în Satu Mare până joi, 10 aprilie.2319 vizite
Distribuie pe