Locale Altele
Duminica, 14 August 2022
Dum, 14 Aug 2022
Prefectul Eugeniu Avram a premiat patru elevi olimpici
Veronica Hodas  - Joi, 17 Aprilie 2014

Prefectul Județului Satu Mare, Eugeniu Avram i-a felicitat joi, pe elevii care au obținut locul I la Olimpiadele Naționale și pe profesorii coordonatori ai acestora.

Cei patru elevi olimpici au primit din partea prefectului câte o diplomă de excelență, iar profesoarele câte un buchet de flori. 

Olimpicii sunt: Octavia Zelic, clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Ion Creangă”  a obținut locul I la Olimpiada Națională de Educație Tehnologică având-o ca profesoară pe Doina Feher, Nagy Barbara, clasa a XII-a de la Liceul de Arte „Aurel Popp” a obținut locul I la Olimpiada Națională de Arte Vizuale-secțiunea grafică, profesor îndrumător Lola Scripor, Fabian Armin, clasa a IX-a de la Liceul Teologic „Han Janos” a obținut premiul I și premiul special la Olimpiada Națională de Religie, profesor – Trepszker Erika și Kovacs Peter, clasa a IX-a la Liceul Teologic din Carei – premiul I la Olimpiada Națională de Limba Maghiară, având-o ca profesoară pe Szabo Csilla.

Prefectul a declarat că „ne mândrim cu valorile noastre și cu rezultatele deosebite” pe care aceștia le-au obținut la olimpiada de educație tehnologică, de arte vizuale, de religie și nu în ultimul rând de Limba Maghiară.


La final, prefectul Eugeniu Avram a socializat cu olimpicii pentru a afla mai multe detalii legate de concursurile la care au participat.

1936 vizite
Distribuie pe