Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Primăria Satu Mare a premiat 26 de elevi olimpici și 20 de profesori
Veronica Hodas  - Vineri, 18 Aprilie 2014

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, alături de viceprimarul Radu Roca și de inspectorii școlari Călin Durla și Claudiu Mondici i-au premiat vineri pe elevii olimpici care au obținut rezultate deosebite la diverse Concursuri Naționale și Internaționale.
A
șadar, sala de ședințe a Consiliului Local s-a umplut vineri de elevi olimpici și profesori care aufost felicitați pentru prima dată de către Primăria Satu Mare. 


Cei 26 de olimpici la disciplinele Limba și Literatura Română, grafică, arte textile, proiectare ambientală, trompetă, matematică, Olimpiada Internațională de matematică a liceelor maghiare din Europa, chimie, Limba germană, Limba maghiară, religie, educație tehnologică și Concursul național de matematică Adolf Haimovici au primit câte o diplomă și un plic cu suma de 500 de lei pentru locul I, 400 de lei s-a acordat pentru locul II, 300 de lei pentru locul III, iar mențiunile I și II au primit câte 200, respectiv 100 de lei. De asemenea, au fost premiați și cei 20 de profesori coordonatori.


Edilul-șef le-a promis că îi va premia în continuare de câte ori vor obține rezultate deosebite la olimpiade. 

 

1735 vizite
Distribuie pe