Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Jocurile vacanţei de vară la Jandarmeria Satu Mare
Jandarmeria Satu Mare  - Miercuri, 9 Iulie 2014

Copiii jandarmilor sătmăreni au avut parte miercuri de distracţie pe cinste, primind un cadou din partea părinţilor lor, având posibilitatea să se antreneze şi să se joace alături de  responsabilul cu pregătirea jandarmilor, Mr.  Merlă Adrian. Totul s-a petrecut în sala de sport a Liceului Traian Vuia, unde a fost organizată o competiţie acerbă între copiii cadrelor unităţii.

Împărţiţi pe grupe de vârstă, copiii au participat la o competiţie sportivă de tip jocuri dinamice şi stafete. Sărituri în cerc, deplasare pe banca de gimnastică, trecere printre jaloane, rostogoliri pe saltea, alergare de viteză, predarea stafetei, alergare de viteză cu o minge în mână, prinderea  eşarfei, mersul piticului, alergare cu mingea de tenis sub bărbie au fost doar câteva dintre probele la care au excelat copiii.

La finalul activităţii, copiii au fost recompensaţi cu diplome de merit şi medalii, oferite de către AS Homorodul Satu Mare. După efortul depus, copiii au avut parte de o porţie de pizza şi un suc oferite de  Regiunea 3 IPA Satu Mare.

Scopul acestui eveniment este acela de a desfăşura activităţi cu caracter sportiv, educativ şi recreativ, de cultivare şi promovare a spiritului  „fair play”, de dezvoltare a atenţiei şi a îndemânării. Activitatea organizată de către purtătorul de cuvânt al instituţiei, cpt. Lucuţ Camelia,  se înscrie în calendarul campaniei „Jandarmeria pe înţelesul tuturor”.
1991 vizite
Distribuie pe