Locale Altele
Miercuri, 19 Iunie 2024
Mie, 19 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elevii cu notă maximă la Bacalaureat și Evaluare Națională au fost premiați
Veronica Hodas  - Vineri, 11 Iulie 2014

Elevii care au obținut nota zece la examenul de Bacalaureat și la Evaluarea Națională de anul acesta au fost premiați vineri, în sala de protocol a Palatului Administrativ, de prefectul județului Satu Mare Eugeniu Avram.Tinerii  au fost felicitați de către prefectul județului, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef și Inspectorul Școlar General,  Mariana Roman. Cei zece au primit din partea Instituției Prefectului Satu Mare câte o diplomă de onoare, un buchet de flori și un dar simbloic, iar din partea Guvernului României, vor fi premiați în bani.

Conform spuselor Inspectorului Școlar General, Marian Roman, elevii vor fi premiați marți, la sediul Inspectoratului Școlar, în cadrul unei videoconferințe cu ministrul educației și primul ministru. Sumele alocate prin hotărâre de Guvern sunt 2.000 de lei pentru elevii care au primit nota zece la Evaluarea Națională și 3.000 de lei pentru elevii cu nota 10 la examenul de Bacalaureat.

Elevii premiați sunt: Ioan Alexandru Pop de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi Maria Alina Demian de la Liceul Teoretic Carei (Bacalaureat), Andrada Groza, Maria Luiza Jurcuţ, Ioana Lazăr şi Elena Georgiana Maxim de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Bogdana Cristiana Gale-Cazan şi Paula Rebeca Szucs de la Şcoala Gimnazială Tăşnad,  Cristiana Ioana Tripon de la Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” şi Casian Moiş de la Liceul Teoretic Negreşti-Oaş (Evaluarea Naţională).

2826 vizite
Distribuie pe