Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zece elevi de nota zece au fost premiați de E.ON România
Veronica Hodas  - Marti, 7 Aprilie 2015

E.ON România marchează 10 ani de prezenţă pe piaţa de energie locală premiind 100 de elevi cu rezultate excepţionale la învăţătură din 10 judeţe situate în aria sa de activitate.

Proiectul s-a adresat elevilor de elită din clasa a VIII-a, care au fost selectaţi pentru a intra în competiţie de către Inspectoratele Şcolare Judeţene pe baza unor criterii de departajare, între care se numără cel de a fi avut media 10 la toate materiile de studiu în primii trei ani de gimnaziu.


La Satu Mare festivitatea de premiere a avut loc, marți, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare. Aici au fost premiați zece elevi de nota zece și anume: Andreea Domuț -Școala Gimnazială „Bălcescu-Petofi”, Teodora Bota - -Școala Gimnazială „Bălcescu-Petofi”, Mulcuțan Chiș Vlad - Școala Gimnazială „Mircea Eliade”, Eduard Ignat - Școala Gimnazială „Lucian Blaga”, Adrian Smid - Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Moftinu Mic, Linzenbold Walter Tamas - Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Moftinu Mic, Pakular Sara - Școala Gimnazială Tășnad, Tamba Tania- Școala Gimnazială Tășnad, Ardelean Lorena Paula - Școala Gimnazială „Grigore Moisil” și Miriam Deianira Mihai - Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Satu Mare.


„Suntem bucuroşi să marcăm 10 ani de când E.ON este prezentă în România prin a premia performanţa şcolară. Nota 10 reprezintă cel mai bine excelenţa. Asemenea rezultate se obţin numai prin muncă asiduă, iar aceste eforturi nu trebuie să treacă neobservate. Vom continua să ne implicăm în sprijinirea educaţiei pentru că ştim că viitorul nostru depinde în primul rând de educaţia noilor generaţii”, a declarat reprezentantul E.ON România, domnul Vasile Andreica.

„Salut iniţiativa E.ON România de a recompensa elevii străluciţi, elevii de clasa a VIII-a care au obţinut media generala 10 în ultimii 3 ani şcolari, din judeţul Satu Mare. Acest premiu este o recompensă a valorii elevilor precum şi o răsplata a efortului depus de ei. Mulţumesc E.ON România pentru că susţine educaţia şi o consideră ca fiind un domeniu prioritar şi decisiv în asigurarea unui viitor mai bun“, a menţionat domnul Claudiu Mondici, Inspector Şcolar General al Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu-Mare.

„Această inițiativă ne este foarte dragă și ideea a venit pentru că noi în acest an împlinim zece ani. Așadar, ne-am gândit cum să sărbătorim mai frumos acest lucru și ne-am gândit că ar fi foarte frumos să premiem performanța, iar nota zece sigur înseamnă cea mai bună performanță. Așa am ales să alegem zece copii de elită din zece județe din zona noastră de activitate și să ne arătăm considerația noastră pentru munca lor. Pentru că viitorul nostru depinde în primul rând de educația tinerei generații și credem că trebuie sprijinită și rezultatele lor trebuie arătate tuturor”, Mihai Predulescu, reprezentat Eon România.


Premiul oferit de E.ON România fiecăruia dintre copiii de nota 10 a constat într-un laptop performant, contravaloarea premiilor acordate fiind de 60.000 de euro.

 

2087 vizite
Distribuie pe